Slide background

Frihed

Slide background

På rejsen

eloflex-hopfällbar-elrullstol-egen-bil

I bilen

eloflex-hopfällbar-elrullstol-natur-plus

I det fri

eloflex-hopfällbar-elrullstol-frihet

Uafhængighed

eloflex-hopfällbar-elrullstol-glädje

Glæde

Slide background

I det fri

EN ELKØRESTOL SOM PASSER TIL ALLE FORMÅL

Eloflex er en smart elkørestol som kan bruges af alle. De er ligegyldigt om du er ung eller ældre, stærk eller svag. Med en Eloflex får du øget frihed derhjemme og på rejser og du behøver ikke længere at være afhængig af andre for at komme ubesværet omkring.

En sammenklappelig elkørestol gøre bare livet lidt lettere for den som har svært ved at gå

UAFHÆNGIG FRIHED

Det er let at forstå hvordan en Eloflex kan påvirke hverdagen positivt for mange mennesker. En sammenklappelig letvægts elkørestol er perfekt til at tage med i bilen og på rejser. En mulighed som ikke fandtes tidligere fordi normale elkørestole vejer imellem 80-150 kg og ikke kan foldes sammen.

Det kompakte design og den høje kørekomfort eliminerer tidligere begrænsninger på rejsemålet. Du kan køre rundt i parken, i byen, i butikkerne og på café eller restauranter. Desuden er den ikke bredere end en almindelig manuel kørestol så kan køre ind på toaletter. Noget som tidligere var umuligt med din elscooter eller traditionelle elkørestol. Eloflex er en fleksibel og anvendelig letvægts elkørestol til alle formål.

AKTIVE BRUGERE

Eloflex er et perfekt komplement til dig som normalt bruger en manuel kørestol, men som søger en fleksibel elkørestol til at tage med i din bil eller på rejse. Høj siddekomfort, lav vægt og fleksibelt kompakt design giver dig samme muligheder som din manuelle kørestol.

SVÆKKEDE BRUGERE

Måske er du ramt af en neuromuskulær sygdom som gør det vanskeligt for dig at køre din manuelle kørestol på de lidt længere strækninger. Med Eloflex får du friheden tilbage og slipper for at være afhængig af nogen som skubber dig. Samtidigt bevarer du muligheden for fuld adgang til caféer, restauranter, butikker og toaletter.

ÆLDRE BRUGERE

Eloflex er den perfekte elkørestol når man som ældre vil en tur i parken. Den flexible placering af joysticken betyder at brugeren selv vælger om den skal styres med højre eller venstre hånd, eller alternativt placeres på ryglænet* så den der går med kan styre stolen. Eloflex findes i flere størrelser og passer til alle brugere. Høj siddekomfort, en behagelig fodstøtte og mulighed for at vippe armlæn og fodstøtte er noget som alle sætter pris på.

PÅ REJSEN

I sammenklappet stand er Eloflex ikke større end en almindelig kuffert. Den vejer desuden kun 26 kg som gør det let at tage den med på rejsen. Det spille ingen rolle om du planlægger at køre i egen bil, checke ind i lufthavnen, eller tage en bustur med dine venner, din Eloflex kan alltid tages med. Når du er fremme på destinationen kommer du til at elske den frihed din Eloflex giver dig.

HER ER HVAD GØR ELOFLEX HELT UNIK

Eloflex ligner ingen tidligere elkørestol. Dette er noget helt nyt, moderne og anvendeligt.
Eloflex er let, smidigt og sammenklappelig. Præcis som en elkørestol skal være.

LAV VÆGT

En Eloflex vejer ca. 3 til 5 gange mindre end en traditionel elkørestol.

SAMMENKLAPPELIG

Med et enkelt håndtag folder du din Eloflex sammen på bare få sekunder.

Moderne teknik

Eloflex bygger på den nyeste teknologi for hvad angår ram, batteri og motorer.

MODERNE MATERIALER

Eloflex har en letvægtsramme lavet af aluminium som giver den en suveræn ydeevne.

Kompakt design

Eloflex er elkørestolen som er lige så smidig og kompakt som en manuel kørestol.

LANG RÆKKEVIDDE

Den lave vægt sammen med de moderne batterier og motorer giver Eloflex en rækkevidde på 30 km.

Eloflex er en elkørestol med helt unikke egenskaber så som letvægt, kompakt og sammenklappelig.
Se vores film så vil du forstå hvad der adskiller Eloflex fra traditionelle elkørestole.