Slideshow Items

 • hero

  EASE BY ELOFLEX

  Svensk producerede siddepuder af høj kvalitet for en komfortabel hverdag

EASE FORBEDRER DIN ELOFLEX-OPLEVELSE

Ease by Eloflex er en serie af svensk producerede ergonomiske puder, der er designet til at optimere din brug af Eloflex. Fælles for alle Ease-produkter er, at de prioriterer komfort ved langvarig brug og stor holdbarhed, så de holder til daglig brug.

Ease er skræddersyet til folk som dig, der elsker din Eloflex og bruger den i mange timer i træk. Du kan vælge mellem en række forskellige pudeformer og kan nemt udskifte puderne, så du får den bedste støtte til din nakke og ryg ved køkkenbordet, foran fjernsynet, i bilen eller i en manuel kørestol.

HØJERE LIVSKVALITET MED PUDER, DER BÅDE ER SMUKKE OG FORHINDRER SMERTER

Vores mål er at højne din komfort. Det er essensen af Ease – en ergonomisk løsning til aktive brugere, der ofte tilbringer meget tid siddende og ønsker at forbedre komforten, når de er på ture, rejser og i det daglige. 

De forskellige Ease-produkter giver øget komfort, hvilket er en afgørende forudsætning for, at du kan nyde den frihed, du får med Eloflex.

KOMFORT – TIL ENHVER LEJLIGHED

Til personer, der har svært ved at gå og ofte sidder ned hele dagen. En pude med høj siddekomfort er derfor lige så vigtig som gode sko er for dem, der går meget.

Ease by Eloflex tilbyder puder med optimal siddekomfort, der kan bruges til enhver lejlighed i din kørestol, uanset om du er hjemme eller på farten. Oplev forskellen!

HÅNDLAVET KVALITET FRA SVERIGE

Sidepuderne i vores udvalg af Ease by Eloflex er håndlavede i Träslövsläge, en idyllisk fiskerby på den svenske vestkyst i Halland Kommune. Produkterne er specialproduceret for Eloflex. Alle produkter bliver syet i hånden, efterset og pakket på fabrikken uden for Varberg, inden de leveres til Eloflex og sendes videre til slutbrugeren.

FOREBYGGER OG LINDRER SMERTER

Når man sidder ned i længere tid ad gangen, kan det medføre problemer såsom ømhed i bagdelen og ryggen, hudirritation, muskelkramper eller i værste fald siddesår.

De ergonomiske siddepuder i vores Ease-serie hjælper med at forebygge unødige smerter og undgå siddesår. Puder fra Ease lindrer desuden smerter og reducerer eksisterende problemer.

Find din Ease

Slideshow Items

 • PREMIUM PUDE – EASE ONE

  Ease One er en blød og ultrakomfortabel premium pude designet til personer, der sidder ned i læng...

 • PREMIUM-PUDE - EASE WEDGE

  Ease Wedge er en kileformet siddepude, som er højere foran. Den er specielt designet til at øge k...

 • EASE LUMBAR SUPPORT

  Ease Lumbar Support er en ergonomisk designet lændestøtte i viskoelastiskelastisk memoryskum. I m...

 • EASE ARMREST CUSHION

  Ease Armrest Cushion er en blød armlæns pude til din Eloflex. Den 1 cm tykke, bløde skumpolstring...

 • EASE BACKREST TUBE PADDING

  Ease Backrest Tube Padding er et blødt skumbetræk til rygbøjlen på din Eloflex. Det giver en blød...

 • EASE INKONTINENSBETRÆK

  Det skal ikke være stressende eller kompliceret at håndtere inkontinens, når man sidder i køresto...

VORES FORHANDLERE - HER KAN DU KØBE EASE!

Ease by Eloflex sælges samme sted, som du køber vores sammenklappelige el-kørestole. Klik her for en komplet liste over autoriserede forhandlere eller kontakt os for yderligere information.