Kontakt Eloflex: 51 51 77 88

Vi har altid tid til en snak eller et møde her hos Eloflex. Vi bliver inspireret af at møde vores kunder. Det er netop informationen og feedback fra vores kunder som udvikler os og vores produkter.
Du er velkommen til at kontakte os allerede idag.

Kontaktinfo:

Eloflex Danmark
Løvbjerggårdsvej 1, Stuen
2980 Kokkedal

OBS! Ring altid og aftal tid inden du besøger os, så vi er sikre på at have tid til at tale med dig.

Telefon: 51 51 77 88

E-post: info@eloflex.dk

Webb: www.eloflex.dk

       

VIL DU OGSÅ HAVE EN ELOFLEX ?

Kontakt din arbejdsterapeut, fysioterapeut, hjælpemiddelcentral eller socialrådgiver og fortæl at at vil få større frihed med en sammenklappelig elkærestol fra Eloflex, så hjælper de dig videre i systemet derfra. DU kan desunden finde Eloflex i velassorterede hjælpemiddelforhandlere, senior shops o.l. overalt i Danmark.

SE VORES FILM!

Eloflex er en elkørestol med helt unikke egenskaber som let, smart, kompakt og sammenklappelig. Se vores film så forstår du hvad der adskiller Eloflex fra traditionelle elkørestole.

DOWNLOAD DIN BRUGSANVISNING

Klik herunder for at downloade brugsanvisning til netop din Eloflex.

DOWNLOAD

DOWNLOAD VORES BROCHURER

Klik på billedet til højre for at downloade vores brochure. Hvis du hellere vil modtage brochuren med posten skal du bare udfylde formularen ovenfor.

DOWNLOAD ØVRIGE DOKUMENTER OG INSTRUKTIONER

Klik her for at komme til siden med links til downloads.

FORHANDLERE:

FORHANDLERE:

Eloflex sammenklappelige elkørestole bliver mere og mere populære og efterspørgslen stiger i takt med at kunder finder ud af hvor fantastiske Eloflex er, og i takt med dette vokser vores forhandlernet. Du vil snart kunne finde Eloflex i de fleste velassorterede butikker for hjælpemidler rundt om i Danmark.

Eftersom antallet af forhandlere vokser og nye butikker kkommer til er det bedst at kontakter os hos Eloflex for at få information om hvilken lokal forhandler som ligger tættest på dig. Udfyld formularen nedenfor så får du besked om hvor din nærmeste forhandler ligger.

Få info om nærmeste forhandler:

BESØG OS!

Vil du se nærmere på og prøvekøre en Eloflex ? Så er du velkommen til at besøge nogen af vores forhandlere eller at komme direkte til os på vores kontor i Kokkedal. Der har vi alle modellerne til demonstration og prøvekørsel i vores showroom. Husk at du skal alltid aftale tid inden du kommer for at prøve vores Eloflex modeller.

VIL DU GERNE VÆRE FORHANDLER ?

Interessen for Eloflex er stor og derfor søger vi flere forhandlere som vil sælge Eloflex sammenklappelige elkørestole. Kontakt os direkte så vi kan give dig al nødvendig information samt betingelser for at blive forhandler af Eloflex produkter. DU kan kontakte os på 51517788 eller via mail til info@eloflex.dk

VIL DU HOLDE DIG INFORMERET ? SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV :