ELOFLEX A KIT

Eloflex A er en hjælper styring, der er specielt udviklet til Eloflex el-kørestole. Når hjælper styringen er aktiveret, kan personen, som går bagved kørestolen, overtage styringen nemt og bekvemt. Uanset om du ledsages af en hjælper eller en plejer, er det nemt at styre kørestolen fra hjælper styringen bag på stolen. Hjælper styringen består af et nyt joystick, to håndtag og et tommelfinger styret joystick. De to håndtag gør det muligt for den person, der går bagved, intuitivt at fornemme stolens bevægelser og betjene det tommelfinger styrede joystik med stor præcision. 

 

https://eloflex.dk/ekstraudstyr/eloflex-a-kit/

DIT VALG

Med hjælper styringen får du fleksibilitet til at vælge den opsætning, der passer bedst til dine behov. For eksempel kan joysticket blive siddende på armlænet som normalt, hvis du foretrækker det, så du har mulighed for at tage styringen igen, når du ønsker det. Det nye joystick har også en lygte, der oplyser vejen forude, men denne funktion kan kun bruges, når man kører uden hjælper styring. 

VENSTRE ELLER HØJRE

Er du venstre- eller højrehåndet? Det er ikke noget problem. Du kan selv vælge, om hjælper styringen skal placeres i højre eller venstre side. Det tommelfinger styrede joystik får strøm fra el-kørestolens almindelige batterier og kontrolboks, så det ikke er nødvendigt at oplade det. Det bruger heller ikke mere batteri, så din Eloflex bevarer den lange rækkevidde. Den samlede vægt af hjælper styringen, inklusive joysticket, er 1,5 kg. Eloflex 

ANDET EKSTRAUDSTYR

Slideshow Items

 • PREMIUM PUDE – EASE ONE

  Ease One er en blød og ultrakomfortabel premium pude designet til personer, der sidder ned i læng...

 • PREMIUM-PUDE - EASE WEDGE

  Ease Wedge er en kileformet siddepude, som er højere foran. Den er specielt designet til at øge k...

 • JUSTERBAR FODSTØTTE

  Med den justerbare fodstøtte kan du regulere vinklen på fodpladen fra 0 til 90 grader. Det betyde...

 • JOYSTICK-FORLÆNGER

  Eloflex har to forskellige joystick-forlængere, der passer til de fleste behov. Den korteste vari...

 • REJSECOVER

  Vores beskyttende rejsecover er det perfekte ekstraudstyr til Eloflex-brugere, der vil passe ekst...

 • NAKKESTØTTE

  Den alsidige Eloflex nakkestøtte sikrer ekstra hoved- og nakkestøtte og øger komforten og anvende...

VORES EL-KØRESTOLE