Slideshow Items

 • hero

  EN NY GENERATION AF EL-KØRESTOLE

  Det spiller ingen rolle om du er ung, gammel, stærk eller svag. Med Eloflex får du en højere grad af frihed derhjemme og på rejsen uden at skulle være afhængig af andre.

  Se alle produkter

PRODUKTER TIL ENHVER LEJLIGHED

Eloflex er en el-kørestol, der fås i modeller til alle typer mennesker. Uanset din alder eller fysik giver Eloflex ekstra frihed i hjemmet og på farten og eliminerer behovet for hjælp udefra. Det lette design gør den nem at pakke sammen og tage med i bilen. Nu er det endelig slut med at være afhængig af Flextrafik og handicapkørsel.

FRIHED OG UAFHÆNGIGHED

Det er ikke svært at forstå, hvordan Eloflex-løsningen hjælper mange mennesker i hverdagen. Først og fremmest er det en sammenklappelig letvægtsløsning, som er perfekt at have med i bilen og på rejser. Desuden giver den en langt større grad af mobilitet end tidligere, fordi traditionelle el-kørestole ikke kan klappes sammen, og de vejer ofte mellem 80 og 150 kg.

Med det kompakte design og den høje kørekomfort er der stort set ingen begrænsninger for at komme rundt.  Du kan køre en tur i parken eller tage ind til byen og nemt manøvrere rundt i butikker, på caféer og restauranter.

Moderne flygodkendte batterier betyder, at du også kan checke din Eloflex ind på flyet.

KOMPAKT & ALSIDIG

Traditionelle el-kørestole er typisk store, klodsede og vejer over 100 kg. De kan hverken være i eller løftes ind i bilen. Derhjemme fylder de meget, og de er ret besværlige at køre med. Men sådan behøver det ikke at være. Eloflex repræsenterer en helt moderne tilgang til elektriske kørestole, som er lavet af aluminium eller kulfiber. Med et enkelt håndgreb kan den uden besvær klappes sammen, så den fylder mindst muligt, og den usædvanligt lave vægt gør den nem at transportere i bilen.

Med kompakte mål, baghjulstræk og samme sædekonstruktion som en manuel kørestol giver Eloflex dig en sammenlignelig ydeevne. Den snævre venderadius og høje præcision gør, at du ubesværet kan komme ind trange steder og gennem smalle døre. Eloflex repræsenterer en ny generation af el-kørestole med en letvægtsramme og en bredde på kun 60 cm.

Se vores modeller

AKTIVE BRUGERE

Eloflex er et ideelt supplement til alle brugere af manuelle kørestole, som ønsker en let og fleksibel el-kørestol til at tage med i bilen eller på tur. Med sin høje siddekomfort, lette konstruktion og kompakte design giver den de samme muligheder som en manuel kørestol.

Hemmeligheden ligger i, at en el-kørestol fra Eloflex vejer op til 80 % mindre end en almindelig el-kørestol. Desuden kan den klappes sammen med et enkelt greb.

SVAGERE BRUGERE

Måske har du en neuromuskulær sygdom, der gør det svært at rulle din manuelle kørestol over lidt længere afstande. Eller måske har du en anden sygdom. Uanset din situation hjælper Eloflex dig med at få friheden tilbage. På få sekunder kan du bevæge dig ud i den friske luft og nyde forårssolen og fortsætte med at have et aktivt liv uden at være afhængig af, at nogen skubber dig rundt. Samtidig bevarer du den fleksibilitet, der giver dig fuld adgang til caféer, restauranter, butikker og toiletter.

ÆLDRE BRUGERE

Som ældre vil du opleve, at Eloflex er den perfekte el-kørestol til rolige ture i parken. Joysticket kan placeres på højre eller venstre armlæn, afhængigt af hvilken hånd du normalt bruger. Alternativt kan det placeres på ryglænet*, så det nemt kan betjenes af en hjælper, der går ved siden af.

Eloflex fås i en række forskellige størrelser og er velegnet til alle typer brugere. Den høje siddekomfort, den behagelige fodplade og muligheden for at folde armlænet og fodpladen væk er noget, alle sætter pris på.

SAMMENKLAPPELIG & TRANSPORTABEL

Med den smarte konstruktion kan din Eloflex klappes sammen som en barnevogn, så den på få sekunder bliver på størrelse med en almindelig kuffert. Det lette design gør den nem at løfte ind i bilen, gemme væk i skabet eller checke ind på flyet. Den kan også køres, når den er klappet sammen, hvilket gør den ekstremt nem at flytte rundt på. Den lave vægt og det kompakte format gør det nemt at få el-kørestolen ind i bilen og tage den med på tur.

ELEKTRISK KØRESTOL I DIN EGEN BIL

Muligheden for at tage din el-kørestol med dig i din egen bil giver en ubeskrivelig følelse af frihed. Eloflex gør det meget nemmere at tage din elektriske kørestol med i sommerhuset, på udflugter eller på ferie. Glem alt om ramper eller særlige tilpasninger. 

Eloflex passer i alle typer biler. Nu kan du rejse med en ven, tage en almindelig taxa eller leje en bil uden at skulle bekymre dig om besværet med din elektriske kørestol. Den lave vægt gør den nem at få ind i din egen bil.

PÅ FARTEN

Når din Eloflex er klappet sammen, er den lige så kompakt som en almindelig kuffert. De fleste modeller vejer lige under 30 kg, så de er nemme at tage med på rejsen. 

Uanset om du planlægger at rejse i bil, checke ind på et fly eller tage en taxa- eller bustur med vennerne, kan du uden problemer have din Eloflex med. Når du ankommer til din destination, kan du fuldt ud nyde din frihed.

VORES BESTSELLERS

VORES BESTSELLERS

Slideshow Items

 • ELOFLEX F

  Eloflex F er den mest efterspurgte el-kørestol. Med unikke egenskaber som et sammenklappeligt, kompakt design og en l...

  27 kg

  30 km

  Læs mere her

  ELOFLEX F

  Eloflex F er den mest efterspurgte el-kørestol. Med unikke egenskaber som et sammenklappeligt, ko...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  Eloflex D2 er en innovativ sammenklappelig el-kørestol, der har det samme slanke design som vores andre el-kørestole,...

  kg

  30 km

  Læs mere her

  ELOFLEX D2

  Eloflex D2 er en innovativ sammenklappelig el-kørestol, der har det samme slanke design som vores...

  kg

  30 km

 • ELOFLEX P

  Eloflex P har en indbygget elektrisk vippefunktion i sædet, som er designet til at lette ind- og udstigning fra stole...

  30 kg

  30 km

  Læs mere her

  ELOFLEX P

  Eloflex P har en indbygget elektrisk vippefunktion i sædet, som er designet til at lette ind- og...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Eloflex C er den letteste foldbare el-kørestol på markedet. Takket være kulfiber rammen vejer den kun 16 kg. Denne mo...

  16 kg

  15 km

  Læs mere her

  ELOFLEX C

  Eloflex C er den letteste foldbare el-kørestol på markedet. Takket være kulfiber rammen vejer den...

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Eloflex Z er den mest eksklusive sammenklappelige el-kørestol, der findes, både i vores eget sortiment og på markedet...

  23 kg

  30 km

  Læs mere her

  ELOFLEX Z

  Eloflex Z er den mest eksklusive sammenklappelige el-kørestol, der findes, både i vores eget sort...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Alle har ret til et aktivt liv, og vi mener, at det er vigtigt, at man ikke begrænses i sin dagligdag, eller når man...

  37,5 kg

  30 km

  Læs mere her

  ELOFLEX S1

  Alle har ret til et aktivt liv, og vi mener, at det er vigtigt, at man ikke begrænses i sin dagli...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  Eloflex L er en kompakt el-kørestol til folk på farten. Den kan klappes sammen på få sekunder, og er derfor nem at ta...

  25,5 kg

  30 km

  Læs mere her

  ELOFLEX L

  Eloflex L er en kompakt el-kørestol til folk på farten. Den kan klappes sammen på få sekunder, og...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Eloflex X har et unikt design, der er skræddersyet specielt til vores ældre brugere. Det er den mest populære el-køre...

  25 kg

  25 km

  Læs mere her

  ELOFLEX X

  Eloflex X har et unikt design, der er skræddersyet specielt til vores ældre brugere. Det er den m...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  Med Eloflex Model H har vi gjort det umulige. En stærk el-kørestol, der er specielt designet til vores tungere og høj...

  42,5 kg

  40 km

  Læs mere her

  ELOFLEX H

  Med Eloflex Model H har vi gjort det umulige. En stærk el-kørestol, der er specielt designet til...

  42,5 kg

  40 km

SPØRGSMÅL OG SVAR

 • Ja, Eloflex el-kørestole overholder alle krav til flyrejser fra International Air Travel Association (IATA). Forbered dig på din rejse ved at læse de detaljerede oplysninger, vi har samlet under "Tips & Tricks". Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om proceduren, regler med lidt af vores egne rejseerfaringer tilføjet, for at gøre rejsen til en god oplevelse. Klik her for at finde ud af, hvordan du tager din Eloflex med på flyrejser.

 • Der er mange måder at få en Eloflex ind i bilen på. Vi har beskrevet de fire mest almindelige fremgangsmåder under "Tips & Tricks" Klik her for at få vejledning i, hvordan du får kørestolen ind og ud af bilen.

 • Alle Eloflex el-kørestole leveres med to års garanti. Bemærk, at denne garanti kun gælder for den oprindelige køber.

 • Vi får mange spørgsmål om opladning af Eloflex. Se vores "Tips & Tricks," hvor du kan få svar på, hvordan du bedst oplader din Eloflex. Læs mere

 • Når en Eloflex er fuldt opladet, har den en rækkevidde på mindst 30 km eller ca. 5 timers uafbrudt brug.

  Ved meget kolde temperaturer (under nul) kan den normale køreafstand være lidt kortere.

Flere spørgsmål