Slideshow Items

 • hero

  OPFYLDER EUROPAS STRENGESTE TESTSTANDARDER

  Kvalitet og holdbarhed er afgørende for os. Derfor gennemgår alle vores produkter strenge, uafhængige tests på akkrediterede europæiske institutter. Det sikrer, at din Eloflex el-kørestol altid opfylder de strengeste testkrav, uanset hvor du bor.

VI STÅR INDE FOR KVALITETEN AF HVERT ENESTE PRODUKT

Hos Eloflex ønsker vi at skabe produkter, der holder i mange år. Vores primære fokus er at producere elektriske kørestole af høj kvalitet, som aldrig bliver slidt op. Ved køb af en Eloflex el-kørestol medfølger en servicegaranti. Hvis kørestolen mod forventning skulle holde op med at virke eller blive beskadiget, reparerer vi den med det samme. Vi vil meget gerne høre fra dig, da det giver os mulighed for løbende at forbedre vores produktkvalitet.

KØBSVILKÅR

Når du afgiver en ordre hos os, indgår du formelt en købsaftale ved bekræftelse af dit køb gennem en af vores autoriserede forhandlere. En automatisk ordrebekræftelse sendes derefter til den e-mailadresse, du har angivet ved købet. Bemærk, at Eloflex beholder ejendomsretten til bestilte produkter, indtil de er fuldt betalt. 

Hvis du opdager, at noget er forkert i din ordre, er det vigtigt, at du straks gør kundeservice opmærksom på det, så de nødvendige ændringer kan foretages rettidigt. Alle ændringer skal foretages, før vi behandler og sender din ordre. I tilfælde af åbenlyse fejl (f.eks. forkert pris, trykfejl osv.) forbeholder vi os ret til at rette fejlen efterfølgende. Hvis du fortsat er utilfreds med vores justering, har du naturligvis ret til at annullere din ordre.

Vores kontrakter indgås udelukkende med voksne eller juridiske enheder. Hvis der er tale om mindreårige, skal der foreligge samtykke fra en forælder eller værge.

 

GARANTI

Eloflex tilbyder fuld garanti, der dækker alle elektriske kørestole og ekstraudstyr. Garantien dækker eventuelle produktionsfejl, så du kan føle dig tryg, når du vælger Eloflex. 

Bemærk, at garantien ikke dækker skader, der skyldes forkert håndtering, uforsigtighed, forkert brug eller skader, der ikke er relateret til fabrikations- eller materialefejl. Normalt slid må dog forventes på komponenter som dæk og siddepuder. Disse komponenter er dækket af en funktionsgaranti, såfremt de anvendes i overensstemmelse med de retningslinjer, der er beskrevet i brugsanvisningen.

For at opretholde garantiens gyldighed er det afgørende, at alle produkter bruges og vedligeholdes i overensstemmelse med instruktionerne i brugsanvisningen. Kontakt Eloflex for yderligere oplysninger og de fulde garantibetingelser.

SERVICE

Det er vores ambition, at en Eloflex el-kørestol skal være en trofast følgesvend, som holder i mange år. Derfor har vi fokus på at skabe produkter af høj kvalitet med lang levetid. Når du vælger en elektrisk kørestol fra Eloflex, medfølger der garantiservice, så du er i trygge hænder, hvis noget går i stykker.

Men vi er også klar over, at det ikke kun handler om at tilbyde de bedste produkter på markedet. Det handler også om at levere hurtig og pålidelig service. Du er derfor altid velkommen til at kontakte Eloflex, hvor du købte din kørestol, hvis du har spørgsmål, eller noget du undrer dig over. Vi ønsker, at din el-kørestol skal være en pålidelig makker, så du kan leve et aktivt og uafhængigt liv.

Find vores kontaktoplysninger her.  

SÅDAN ARBEJDER VI MED MILJØ

Hos Eloflex tager vi vores ansvar for miljøet meget alvorligt. Vi arbejder hele tiden på at minimere klimaaftrykket fra vores elektriske kørestole ved at fokusere på holdbarhed, bæredygtig fragt og mindre udledning af drivhusgasser.

Vi er stolte af at have flere certifikater, der viser vores engagement i miljø og klima. Når din Eloflex el-kørestol på et tidspunkt ikke kan mere, kan du bare aflevere den på din nærmeste genbrugsstation. De tager sig af resten og sørger for, at komponenterne bliver genbrugt på en ansvarlig måde.

Tak, fordi du har valgt Eloflex, hvor kvalitet, service og miljøansvar går op i en højere enhed.  

FINANSIERING AF DIN KØRESTOL

Hos Eloflex er vi naturligvis klar over, at prisen på en el-kørestol eller scooter er en væsentlig faktor og muligheden for anskaffelse af en Eloflex er 100% afhængig af ens personlige økonomi.

Hvis din økonomi tillader det, er den hurtigste løsning at købe din Eloflex selv. På denne måde får du friheden tilbage, straks efter at vi har afsluttet handlen og din Eloflex står hjemme hos dig. Du kan i nedenstående tekst se hvilke muligheder du har for finansiering:

Bevilling via din kommune / Visitationen

I Danmark er det Serviceloven man henviser til, når man ansøger kommunen om hjælp og vi anbefaler på det kraftigste at man sætter sig ind i reglerne og rettigheder i henhold til Serviceloven, for du har rettigheder, som ikke kan afviges af kommunen.

Der er to paragraffer, som kommer i anvendelse (i de fleste tilfælde);

Servicelovens §112 - bevilling af hjælpemiddel: Hjælpemiddel tilhører kommunen og betales 100% af kommunen.

Servicelovens §113 - bevilling af forbrugsgode: Kommunen vurderer, at du ikke har bydende brug for en el-kørestol, men anerkender, at den vil kunne lette dig i din hverdag, og vil derfor give dig et tilskud til dit eget køb af en Eloflex. Tilskuddet varierer fra sag til sag och forbrugsgodet (Eloflex) tilhører efterfølgende dig selv.

I Danmark kan du, som borger med nedsat eller manglende gangfunktion, ansøge din kommune om at få bevilliget en Eloflex. Du skal vælge at ansøge i henhold til Servicelovens §112, stk. 3 - hjælpemiddel, efter eget valg. Processen er oftest, at din læge sender en lægeerklæring til dig eller din kommune, hvor han/hun beskriver dine fysiske udfordringer og hvordan de begrænser dig i din hverdag. 

Når du laver din ansøgning, skal du forklare, hvordan en Eloflex vil kunne give dig din bevægelsesfrihed tilbage i din hverdag, så du får en så normal og selvhjulpen tilværelse, som fra før du blev begrænset i din bevægelsesfrihed. Du skal pointere, hvordan Eloflex kan anvendes i hjemmet, nærområdet, i naturen, inde i butikker, med bus, tog, og endda med egen bil.

En Eloflex kan tilpasses til dig personligt, så du får en optimal siddestilling og komfort. Eloflex' forskellige modeller kan tilpasses alle borgere i Danmark, så de sidder ergonomisk korrekt. Eloflex leverer el-kørestole til 84 af de 98 kommuner i Danmark, så din kommune kender sikkert allerede til vores produkter.

 

Køb på egen hånd

Hvis du ikke kan få bevilget en Eloflex, er det stadig muligt at købe en selv. Du skal blot ringe eller skrive til os, så aftaler vi fremvisning hjemme hos dig selv, eller hos os i Kokkedal. Her kan du i ro og mag afprøve den Eloflex som passer til dig og dine behov. Når vi sammen har fundet den rigtige kombination til dig, skal du blot kunne lave en bankoverførsel på stolens pris, og så er stolen din.

Husk ! De fleste banker har et max. beløb man kan overføre af sikkerhedsårsager, så du skal kontakte din bank og få loftet hævet den dag vi kommer, så din overførsel kan gennemføres.

Ansøgning om tilskud

Hvis man ikke har mulighed for at betale Eloflex selv, så er der mange forskellige fonde, hvor man kan ansøge om tilskud eller fuld finansiering af køb af en Eloflex.

Det er en længere proces, men altid et forsøg værd, at finde lige præcis den fond, der har til formål at forbedre livskvaliteten for personer med handicap.

Ved spørgsmål og yderligere information, kan du kontakte os på +45 +45 51517788 eller info@eloflex.dk.

SPØRGSMÅL OG SVAR

 • Ja, Eloflex el-kørestole overholder alle krav til flyrejser fra International Air Travel Association (IATA). Forbered dig på din rejse ved at læse de detaljerede oplysninger, vi har samlet under "Tips & Tricks". Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om proceduren, regler med lidt af vores egne rejseerfaringer tilføjet, for at gøre rejsen til en god oplevelse. Klik her for at finde ud af, hvordan du tager din Eloflex med på flyrejser.

 • Der er mange måder at få en Eloflex ind i bilen på. Vi har beskrevet de fire mest almindelige fremgangsmåder under "Tips & Tricks" Klik her for at få vejledning i, hvordan du får kørestolen ind og ud af bilen.

 • Alle Eloflex el-kørestole leveres med to års garanti. Bemærk, at denne garanti kun gælder for den oprindelige køber.

 • Vi får mange spørgsmål om opladning af Eloflex. Se vores "Tips & Tricks," hvor du kan få svar på, hvordan du bedst oplader din Eloflex. Læs mere

 • Når en Eloflex er fuldt opladet, har den en rækkevidde på mindst 30 km eller ca. 5 timers uafbrudt brug.

  Ved meget kolde temperaturer (under nul) kan den normale køreafstand være lidt kortere.

Flere spørgsmål