Slideshow Items

 • hero

  MERE END BARE EL-KØRESTOLE

  Vi ønsker at give vores brugere frihed og selvstændighed, muligheden for at leve et uafhængigt og aktivt liv fuld af glæde på lige vilkår med alle andre.

  Se alle produkter

VI VED NOGET OM KØRESTOLE

Historien om Eloflex er fortællingen om personer, der selv bruger kørestole, og som ønskede at gøre op med forudsætningerne for en aktiv og fleksibel livsstil. Virksomhedens grundlæggere savnede selv en let og kraftfuld el-kørestol, der nemt kunne tages med i hverdagen og på rejser. Resultatet blev en serie af sammenklappelige el-kørestole, designet med henblik på komfort, funktionalitet og pålidelighed. Fordi alle har ret til at være uafhængige!

Eloflex er på relativt kort tid blevet en vigtig aktør inden for hjælpemiddel sektoren. Ikke alene er der stor efterspørgsel på vores el-kørestole, de bevilges også ofte gennem forskellige statslige og kommunale sundhedsordninger, alt efter markedet. De sælges også direkte til slutbrugerne gennem vores netværk af forhandlere. 

Eloflex er markedsførende inden for sammenklappelige el-kørestole og findes nu i 15 lande i Europa. Eloflex har siden 2018 været et stolt medlem af Teqnion-familien, en svensk industrikoncern med en stærk tradition inden for innovation og service.

EN IDE BASERET PÅ ERFARING

En sammenklappelig el-kørestol med enestående fremkommelighed, imponerende rækkevidde som nemt kan transporteres med bil eller fly, kan i dag lyde som en selvfølgelighed. Men da Eloflex blev grundlagt i 2015, var virkeligheden en helt anden. Dengang var el-køretøjer noget helt nyt. Alternativet for personer, der havde svært ved at gå, var enten en manuel kørestol eller en tung, traditionel el-kørestol, der vejede flere hundrede kilo.

Som kørestolsbrugere har vi selv oplevet de udfordringer og begrænsninger, som livet med en traditionel el-kørestol indebærer. Det fik os til at tage sagen i egen hånd og begive os ud på en rejse for at finde smarte materialevalg, letvægtsdesign, overlegen siddekomfort og ikke mindst en sammenklappelig ramme. 

Resultatet? Den moderne el-kørestol vi nu kender som Eloflex – også kaldet originalen – som har forandret livet for mange og fortsat gør det.

KVALITET I ALT, HVAD VI GØR 

I vores produktudvikling og samtaler med vores brugere er det en fordel, at vi selv bruger Eloflex produkter hver dag. Det giver os en dyb indsigt i, hvad der virkelig betyder noget for kørestolsbrugere. Denne indsigt er det, der er bestemmende for udviklingen af vores produktsortiment. 

Når du vælger en el-kørestol fra Eloflex, kan du være sikker på, at du investerer i den bedst mulige kvalitet og service. Vi forstår, hvor vigtigt det er at kunne stole på sit hjælpemiddel. Derfor bestræber vi os hele tiden på at kunne tilbyde el-kørestole, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Eloflex gør livet lettere, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

FRIHED FOR ALLE!

Vores bærende princip er "frihed for alle", og vores vision er, at flere mennesker vil opnå større uafhængighed takket være Eloflex. Dette afspejles i vores brede udvalg af modeller. Hvor andre kun tilbyder én standardmodel, er vi stolte af at kunne tilbyde en række varianter, der kan tilpasses forskellige brugere med forskellige forudsætninger og behov. 

Eloflex er en ung virksomhed, der drives og udvikles af engagerede mennesker med et stærkt drive. Vores mål er at gøre livet lettere for personer, der har svært ved at gå. Med vores sammenklappelige el-kørestole giver vi brugerne friheden tilbage, så de kan leve et aktivt liv. Øget uafhængighed er nøglen til højere livskvalitet. Eloflex er mere end blot et produkt, den skaber en reel forandring i folks liv.

Læs mere

GARANTI

Vores store erfaring med fremstilling af kørestole giver os en betydelig fordel i udviklingen af vores el-kørestole. Vi har indgående kendskab til køreegenskaber, siddekomfort, materialevalg og fremstillingsmetoder, som vi har opbygget gennem årene, både som producenter og brugere. Al denne værdifulde viden overfører vil til vores Eloflex-modeller. 

Vi er stolte af kvaliteten af vores produkter og tilbyder garanti på alle vores el-kørestole og ekstraudstyr. Garantien dækker eventuelle produktionsfejl, der måtte opstå. Det skal dog bemærkes, at garantien ikke dækker skader forårsaget af forkert vedligehold, uagtsomhed, misbrug eller skader, der ikke skyldes materiale- eller produktionsfejl. 

Læs mere

SERVICE

Vi stræber efter den højeste kvalitet og præcision i hver eneste detalje af vores produkter for at sikre, at de holder i lang tid. Selvom vi skaber pålidelige el-kørestole, der kan holde til intensiv brug i mange timer, kan visse komponenter blive slidt med tiden.

Det er derfor, der altid medfølger garantiservice, når du køber en Eloflex. Det er en del af vores forpligtelse for at sikre, at din el-kørestol bliver ved med at fungere optimalt. Hvis du har brug for service eller reservedele, kan du kontakte Eloflex, hvor du købte din kørestol.

Sammen sørger vi for, at din kørestol forbliver en pålidelig ledsager i dit aktive liv.

Læs mere

TIPS OG TRICKS

Brug et øjeblik på at tjekke vores nyttige tips og tricks! Lær mere om din Eloflex, herunder hvordan du passer på batterierne og stolen, hvad du skal huske på, før du tager den med på flyet, og hvordan du sikrer synlighed i trafikken i det mørke efterår.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Slideshow Items

 • Optimer din opladning

  Hvordan oplader man bedst sin Eloflex? Find ud af, hvordan du forlænger batterilevetiden og forbedrer rækkevidden.

 • Tag Eloflex med på flyet

  Eloflex el-kørestole opfylder alle IATAs krav til flyrejser. Her kan du finde information, tips og dokumenter til din flyrejse.

 • Tag din Eloflex med i bilen

  Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra vores brugere, er, om vi har nogle tips til, hvordan man nemt får en Eloflex ind i bilen. Nedenfor har vi samlet de mest almindelige måder.

 • Vedligehold din Eloflex

  Du behøver ikke at sende din Eloflex til service, men for at forlænge din el-kørestols levetid er det en god ide at vedligeholde den i henhold til vores tips og instruktioner.

FINANSIERING

Under visse omstændigheder kan enkeltpersoner få økonomisk støtte eller en bevilling fra deres kommune eller region til at anskaffe en el-kørestol. Det er typisk en ergoterapeut, der vurderer, om man er berettiget til at få en el-kørestol gennem regionen. Denne vurdering er knyttet til de specifikke "behov", der er identificeret, og tager ofte højde for tidligere hjælpemidler.

Der findes alternative muligheder, hvis en ergoterapeut ikke anbefaler en el-kørestol. Det kan være at købe en selv, sikre sig økonomisk hjælp gennem afbetalingsordninger, som en række specifikke forhandlere tilbyder, eller at søge hjælp fra forskellige fonde, der arbejder for at forbedre livskvaliteten for personer med handicap.

Læs mere

MILJØANSVAR

Hos Eloflex forpligter vi os til at beskytte både miljøet og din trivsel. Vores el-kørestole er ikke kun praktiske og brugervenlige, men også fremstillet med et stærkt fokus på miljømæssig bæredygtighed.

Vi er stolte af vores certificeringer, der beviser vores engagement i forhold til ansvarlig ledelse i alle led. Sammen ønsker vi at beskytte vores fælles jord og bidrage til en grønnere og mere bæredygtig daglig rejse.

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR

 • Ja, Eloflex el-kørestole overholder alle krav til flyrejser fra International Air Travel Association (IATA). Forbered dig på din rejse ved at læse de detaljerede oplysninger, vi har samlet under "Tips & Tricks". Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om proceduren, regler med lidt af vores egne rejseerfaringer tilføjet, for at gøre rejsen til en god oplevelse. Klik her for at finde ud af, hvordan du tager din Eloflex med på flyrejser.

 • Der er mange måder at få en Eloflex ind i bilen på. Vi har beskrevet de fire mest almindelige fremgangsmåder under "Tips & Tricks" Klik her for at få vejledning i, hvordan du får kørestolen ind og ud af bilen.

 • Alle Eloflex el-kørestole leveres med to års garanti. Bemærk, at denne garanti kun gælder for den oprindelige køber.

 • Vi får mange spørgsmål om opladning af Eloflex. Se vores "Tips & Tricks," hvor du kan få svar på, hvordan du bedst oplader din Eloflex. Læs mere

 • Når en Eloflex er fuldt opladet, har den en rækkevidde på mindst 30 km eller ca. 5 timers uafbrudt brug.

  Ved meget kolde temperaturer (under nul) kan den normale køreafstand være lidt kortere.

Flere spørgsmål